Babagan Departemen RSS BEI

 

  • Kelas Ora Biaya kanggo Siswa sing layak
  • Dhukungan Basa (Spanyol, Arab, Prancis, Farsi, Pashto, Swahili, Turki)
  • Saran Karir
  • Penasihat Akademik
  • Layanan Dhukungan Kasedhiya
  • Dhukungan Rujuk kanggo Mitra kita

Welcome

Penglibatan Komunitas Departemen Refuge

Institut Pendhidhikan Bilingual (BEI) wis nglayani para siswa pengungsi lan imigran luwih saka 33 taun. Sajrone telung puluh taun pungkasan, BEI wis nyedhiyakake kelas ESL menyang ewonan wong-wong pengungsi anyar, pengungsi, asyle, korban perdagangan, lan pengunjung saka luar negeri sing makili kabeh tingkat sosial, pendhidhikan, etnis lan ekonomi. BEI nyedhiyakake piwulang sing bermutu kanggo siswa, motivasi supaya entuk akademisi, bisnis, lan komunitas global lan lokal. Prestasi ing wilayah kasebut menehi kekuwatan siswa kanggo sinau basa lan ngaktifake demonstrasi kemajuan babagan kemampuan basa. BEI duwe pengalaman kanggo mulang basa Inggris kanthi macem-macem kapasitas: Kemampuan Asas, ESL, Program Inggris Intensif, Kesiapan Proyek, lan Tempat kerja ESL kalebu ora mung diwatesi kanggo kursus safety lan speaking lan kosa kata kerja. Kelas sing gegandhengan karo kerja kita wis makarya karo macem-macem jinis industri: layanan pangan, restoran, lan hotel, manufaktur, lan pemanasan lan penebat pendinginan. BEI minangka bagean saka konsortium pengungsi Houston pengungsi layanan pengungsi sing wis kerja ing kemitraan sajrone 15 taun kepungkur. Konsorsium mitra agensi nuduhake pendanaan Negara kayata RSS, TAG, lan TAD kanthi upaya kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih efisien lan holistik kanggo para pengungsi sing diluncurake ing Houston. Sajrone 10 taun kepungkur, BEI wis dadi kontraktor utama kanggo Program Program Pendidikan RSS lan duwe pengalaman akeh ing pelatihan, konsultasi, lan ngawasi pematuhan program lan fiskal kanggo njamin asil sukses program partnering.

Ing taun 1988, BEI minangka salah sawijining sekolah swasta ing Texas sing diidini dening Layanan Imigrasi lan Naturalisasi AS kanggo mulang basa Inggris lan Sipil marang para imigran sing nembe sah sing nampa amnesti ing wilayah Houston. Ing taun 1991, BEI dadi subkontraktor konsorsium karo Sistem Komunitas Komunitas Houston sing nyediakake ESL (level 1, 2 & 3) sing dibiayai dening Undhang-undhang Literasi Nasional (NLA) taun 1991, PL 102-73. Ing taun 1992, BEI dianugerahi hibah jangkauan dening Kampanye Gubernur nglawan Diskriminasi Ketenagakerjaan, sing BEI nampa pengakuan luar biasa saka Gubernur kanggo layanan sing diwenehake. Saka 1995 nganti 1997, BEI nyedhiyakake siswa, sing umume kalebu pengungsi, Latihan Administrasi Kantor Bilingual. Program kasebut dibiayai dening JTPA Judul II-A, II-C / Houston Works. Ing taun 1996, BEI nampa hibah kanggo Inisiatif Kewarganegaraan Texas (Outreach Kewarganegaraan) saka TDHS, Kantor Imigrasi lan Urusan Pelarian. BEI wis nyedhiyakake kabutuhan pendhidhikan kanggo para pengungsi ing Harris County wiwit taun 1991, lumantar RSS, TAG, lan hibah TAD saka TDHS, saiki dikenal minangka HHSC.

Gordana Arnautovic
Direktur Eksekutif

Contact Us

    Mangga Pilih Kode Negara dhisik

    Partners

    Translate »