Babagan Departemen RSS BEI

 

  • Kelas Ora Biaya kanggo Siswa sing layak
  • Dhukungan Basa (Spanyol, Arab, Prancis, Farsi, Pashto, Swahili, Turki)
  • Saran Karir
  • Penasihat Akademik
  • Layanan Dhukungan Kasedhiya
  • Dhukungan Rujuk kanggo Mitra kita

Welcome

Penglibatan Komunitas Departemen Refuge

Institut Pendidikan Bilingual (BEI) wis nglayani mahasiswa pengungsi lan imigran suwene 40 taun. Sajrone telung puluh taun kepungkur, BEI wis nyedhiyakake kelas ESL kanggo ewu imigran, pengungsi, asylees, korban perdagangan, lan pengunjung saka luar negeri sing makili kabeh tingkat sosial, pendidikan, etnis, lan ekonomi. BEI nyedhiyakake piwulang sing berkualitas kanggo para siswa, menehi motivasi supaya bisa nggayuh akademisi, bisnis, lan ing komunitas global lan lokal. Prestasi ing wilayah kasebut nguatake para siswa ing sinau basa lan bisa nuduhake kemajuan ing kemampuan basa. BEI duwe pengalaman mulang basa Inggris ing macem-macem kapasitas: Literasi Dasar, ESL, Program Bahasa Inggris Intensif, Kesiapan Kerja, lan ESL Papan Kerja kalebu nanging ora winates kanggo safety lan kursus pidato lan kosa kata sing gegandhengan karo pekerjaan. Kelas sing gegandhengan karo proyek kita wis kerja karo macem-macem jinis industri: layanan panganan, restoran, lan hotel, manufaktur, lan insulasi pemanasan lan pendinginan. BEI minangka bagean saka Konsorsium Pengungsi Houston saka panyedhiya layanan pengungsi sing wis kerja bareng sajrone 15 taun kepungkur. Konsorsium mitra agensi nuduhake pendanaan Negara kayata RSS, TAG, lan TAD minangka upaya kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih efisien lan sakabehe kanggo para pengungsi sing manggon ing Houston. Sajrone 10 taun kepungkur, BEI wis dadi kontraktor utama kanggo kabeh Program Layanan Pendidikan RSS lan duwe pengalaman ekstensif ing latihan, konsultasi, lan ngawasi kepatuhan program lan fiskal kanggo njamin asil sing sukses saka program kemitraan.

Ing taun 1988, BEI minangka salah siji saka sawetara sekolah swasta ing Texas sing diidinake dening Layanan Imigrasi lan Naturalisasi AS kanggo mulang basa Inggris lan Kewarganegaraan marang para imigran sing mentas dilegalake sing wis nampa amnesti ing wilayah Houston. Ing 1991, BEI dadi subkontraktor konsorsium karo Houston Community College System nyedhiyakake ESL (level 1, 2 & 3) sing didanai dening National Literacy Act (NLA) taun 1991, PL 102-73. Ing taun 1992, BEI dianugerahi hibah penjangkauan dening Kampanye Gubernur nglawan Diskriminasi Ketenagakerjaan, sing BEI nampa pengakuan sing luar biasa saka Gubernur kanggo layanan sing diwenehake. Wiwit taun 1995 nganti 1997, BEI nyedhiyakake Pelatihan Administrasi Perkantoran Bilingual, sing paling akeh minangka pengungsi. Program kasebut didanai dening JTPA Title II-A, II-C/ Houston Works. Ing taun 1996, BEI nampa hibah kanggo Texas Citizenship Initiative (Citizenship Outreach) saka TDHS, Kantor Imigrasi lan Urusan Pengungsi. BEI wis nglayani kabutuhan pendhidhikan populasi pengungsi ing Harris County wiwit 1991, liwat RSS, TAG, lan TAD hibah saka TDHS, saiki dikenal minangka HHSC.

Gordana Arnautovic
Direktur Eksekutif

Contact Us

    Partners

    Translate »