Kursus

Kursus Latihan Basa Inggris

Inggris minangka basa kapindho

Kelas ESL fokus marang katrampilan basa slamet. Kelas kita mulang babagan katrampilan babagan basa ing babagan ngatasi, ngrungokake, maca lan nulis. Kita duwe kelas Inggris kanggo kabeh tingkat saka pemula nganti luwih maju.

Kursus iki dirancang kanggo para siswa sing ora duwe kawruh basa Inggris utawa sithik. Siswa bakal sinau abjad, pangenalan nomer, tembung mata, lan fonetik.

Kanggo siswa sing duwe jadwal sing ora teratur utawa sing manggon adoh, BEI duwe kelas kanthi mandhiri online kanggo siswa sinau basa Inggris ing ngendi wae lan kapan wae. Kelas diwenehake liwat kemitraan karo Burlington English.

Kelas Inggris sing mulang nganggo cara Hybrid nawakake instruksi ing kelas online lan kelas pasuryan. Kursus iki pancen apik kanggo para siswa sing luwih seneng duwe instruksi lan praktik kanthi mandhiri karo siswa lan siswa liyane.

Kursus iki cocok kanggo kelompok cilik sing duwe tujuan sinau basa sing padha lan kudu nggarap target basa sing spesifik.

BEI nawakake instruksi pribadi kanggo siswa kanthi kemampuan winates sing bisa angel mlebu kelas klompok. Kabisan sing winates bisa kalebu, nanging ora diwatesi karo masalah penglihatan, gangguan, pendengaran, lan masalah mobilitas.

Coming Soon!

Kursus Tujuan Khusus kanggo Inggris

Skills Urip Inggris

Kursus-kursus kasebut ngenalake pengungsi sing nembe teka menyang fungsi masyarakat Amerika. Siswa bakal dadi akrab karo macem-macem sektor komunitas lokal kita lan basa Inggris sing dibutuhake supaya bisa sukses. Tema kursus sing misuwur kalebu Kasusastran Kasusastran, Kasusastran Kaséhatan, lan Ngerti Sistem Pendidikan AS.

Kursus-kursus kasebut nyedhiyakake katrampilan Inggris kanggo industri proyek tartamtu. Siswa ing kursus kasebut bisa uga duwe pengalaman sadurunge ing lapangan kasebut utawa uga kepengin banget mlebu lapangan lapangan kasebut. Tema kursus populer kalebu Medis Inggris, Inggris kanggo Teknologi Informasi, lan Inggris kanggo Profesional Administrasi.

Kursus iki disesuaikan kanggo pengusaha sing nduwe pendhudhuk pinunjul sing penting. Kelas asring ing papan kerja lan nggabungake ketrampilan dhasar basa Inggris karo ketrampilan lan frasa sing gegandhengan karo industri.

Keperluan khusus komunitas pengungsi Houston bisa uga nemtokake manawa kelas Inggris kanggo tujuan khusus dibutuhake kanggo ningkatake kapercayan lan kemampuan mandhiri ing wilayah kayata Percakapan, Nulis, lsp.

Translate »