Layanan Dhukungan

Minangka pendatang ing Amerika Serikat, sinau basa Inggris bisa mbantu nyambungake sampeyan menyang omah anyar lan komunitas anyar sampeyan. Tujuane ing BEI yaiku mbantu sampeyan ngatasi Impian Amerika lan ngatasi alangan apa wae kanthi menehi salah sawijining alat sing paling kuat - komunikasi. Kita mulang sampeyan Inggris sing dibutuhake kanggo komunitas lan kerja. Yen idea kanggo njupuk kelas Inggris katon ora realistis, coba layanan dhukungan sing diwenehake kanggo mbantu sampeyan entuk target.

Penasihat Akademik:

Nggoleki pakaryan bisa dadi stres, utamane nalika sampeyan anyar ing Amerika. Penasihat Siswa Kita kasedhiya kanggo mbantu lan mbantu sampeyan ngrampungake langkah-langkah kanggo ngrampungake dalan karir. Kadhangkala tegese tegese ngetrapake karier ing kene ing AS. Kaping liyane, tegese golek tujuan karir anyar. Layanan Penasihat Karir bisa mbantu ngerteni kesempatan latihan, nulis maneh, kelas basa Inggris, kelas katrampilan kerja, lan liya-liyane!

Saran Karir:

Nggoleki pakaryan bisa dadi stres, utamane nalika sampeyan anyar ing Amerika. Penasihat Siswa Kita kasedhiya kanggo mbantu lan mbantu sampeyan ngrampungake langkah-langkah kanggo ngrampungake dalan karir. Kadhangkala tegese tegese ngetrapake karier ing kene ing AS. Kaping liyane, tegese golek tujuan karir anyar. Layanan Penasihat Karir bisa mbantu ngerteni kesempatan latihan, nulis maneh, kelas basa Inggris, kelas katrampilan kerja, lan liya-liyane!

Layanan Tambah-On

BEI nawakake bocah ing wayah kelas, supaya Ibu lan bapak bisa terus sinau basa Inggris nalika bocah-bocah kasebut dijaga.

BEI bisa dadi panyedhiya basa, nanging sampeyan ngerti manawa kita bisa mbantu sampeyan nemokake sumber daya liyane ing komunitas? Minangka mahasiswa ing BEI, sampeyan kalebu bagean dhukungan sing luwih gedhe. Aja ragu-ragu takon apa wae. Sampeyan bisa ngrujuk sampeyan panyedhiya Layanan Refugee liyane kanggo dhukungan kerja, kebutuhan omah, persiapan GED, lan sapiturute. Mesthi kepethuk karo Penasehat Siswa BEI kanggo sinau luwih lengkap.

Kita kabeh sinau basa lan ngerti apa sing dirasakake dadi muride pamula. Ing wektu sing dibutuhake, staf lan fakultas macem-macem bisa mbantu sampeyan nganggo basa pribumi. Kita duwe dhukungan basa ing basa Arab, Cina, Farsi, Perancis, Hindi, Jerman, Gujarati, Jepang, Kazakh, Kinyarwanda, Kirundi, Korea, Kurdi, Portugis, Punjabi, Romania, Rusia, Serbo-Kroasia, Pashto, Spanyol, Swahili, Tagalog , Turki, Urdu, Vietnam, lan Yoruba.

Yen pindhah menyang kutha anyar, kadang-kadang butuh sinau babagan lurung-lurung lan kepenak bisa njelajah. Amarga iki, kita nawakake paling kelas ing omah sampeyan, ing lokasi sing gampang ditelusuri. Yen sampeyan kepenak karo transportasi umum, sampeyan bisa melu kelas ing kampus kita. Token bis kasedhiya kanggo siswa teka ing BEI, yen perlu.

Nglamar Kewarganegaraan AS?

BEI mbantu ngrujuk klien sing layak kanggo kursus prep Amerika Kewarganegaraan gratis liwat CCT Houston.

Kelas kanggo siswa sinau Inggris lan fokus kanggo nyiyapake siswa kanggo wawancara Naturalization, Inggris lan Ujian Civics / Sejarah. Praktek wawancara, uji coba, lan sinau basa Inggris sing dibutuhake supaya bisa sukses. Penyelenggara sukses uga entuk akses pitulung legal lan perwakilan kanggo proses naturalisasi saka Charity Katulik.

Hubungi cynthia@ccthouston.org

Nyuwun informasi liyane babagan Kursus Kewarganegaraan Prep

Sukarelawan karo kita!

Bidang Pembelajaran Bahasa Inggris minangka lapangan saestu global kanthi kesempatan kanggo nggarap budaya sing beda-beda ing omah utawa lelungan ing jagad raya kanggo mulang lan ketemu wong anyar. Apa sampeyan kepengin mulang ing omah utawa lelungan ing luar negeri, BEI bisa mbiyantu latihan sing dibutuhake kanggo dadi guru Basa Inggris sing profesional.

Program Pelatihan Guru Sukarelawan kita dirancang kanggo mbantu calon dadi guru basa Inggris sing sukses kanthi menehi:

  • Tips lan teknik dhasar kanggo instruksi Basa Inggris sing efektif.
  • Metodhe piwulang supaya bisa melu siswa kabeh umur lan level.
  • Strategi manajemen kelas lan rencana pelajaran kanggo macem-macem level.
  • Praktek paling anyar ing strategi EL Trends, Blended, lan Strategi Komunikatif.
  • Pengalaman karya praktis kanggo guru EL anyar kasengsem mulang ing omah lan ing luar negeri.

Dadi, yen sampeyan nganggep karir ing pendhidhikan Basa Inggris, kudu ngrampungake praktik, utawa mung pengin lelungan lan kerja ing ndonya, hubungi BEI kanggo miwiti karir EL sampeyan.

Sukarelawan Dina!

Translate »