Tujuan Inggris khusus

Kursus Inggris kanggo Khusus Tujuan fokus ing kosa kata lan ketrampilan basa sing dibutuhake kanggo komunikasi sing efektif. Fokus karo katrampilan khusus basa sing sampeyan butuhake - Grammar • Nulis • Ngomong • Ngrungokake • Maca. Sinau basa Inggris sing dibutuhake kanggo industri - Kedokteran, Minyak / Gas, Perhotelan, lan liya-liyane! Piwulang klompok lan Pribadi sing kasedhiya.

Ndhaptar Saiki

Translate »