Интензивна англиска програма

Научете го англискиот јазик на структуриран и ефективен начин.

Во БЕИ, ние работиме со вас за да ги развиваме своите вештини и да ја подобриме вашата команда на англискиот јазик за да може да бидете поуспешни во животот. Студентите Ф-1 се добредојдени!

Секојдневен англиски

Вечерни часови за ваша погодност.

Совршете ги своите вештини за англиски јазик и научете да комуницирате ефикасно и удобно со доверба. Теми на англиски јазик и лекции за потребниот англиски јазик.

Лекции од Шпанија

Никогаш не е доцна да научите шпански!

Станете попродажба на работното место! Патувајте со помалку вознемиреност кога ќе можете да комуницирате со локалното население! Нашите курсеви се дизајнирани да ви дадат јазични вештини што всушност ќе ги користите.

Советување

Америка навистина е земја на можности и во БЕИ, ние сме во деловна активност да се случи таа можност.

Дознај повеќе

Аплицирајте за I-20

Дали сте заинтересирани да аплицирате за студентски визи? Дали сакате да го промените вашиот статус во Соединетите Држави за да студирате со полно работно време? Дали сакате да го пренесете вашиот рекорд I-20 во БЕИ?

Дознај повеќе

Корпоративни обуки

БЕИ им помага на културно разновидните организации повеќе од 38 години да ја развиваат глобалната компетентност на нивните вработени.

Дознај повеќе

Курсеви за прилагодени

Дали имате одредена јазична потреба? Специјалните програми се прилагодени и прилагодени токму за вас! Студирајте еден на еден, со пријател или во мали групи.

Дознај повеќе

Во БЕИ, ние сме глобална заедница, застапувајќи земји од целиот свет за исклучително искуство за учење за разлика од која било друга. Тука ќе имате корист од супериорни програми за учење со сеопфатен наставен план што целосно ќе ве подготви за вашиот нов живот во државите.

Со нашите универзитетски партнерства, можете да заштедите време и трошок на испитот ТОЕФЛ. Успехот во нашите јазични програми ќе ви заработи леснотија на запишување кога студирате со еден од нашите реномирани колегиумски партнери. Прескокнете ги сите часови на студирање за испитот ТОЕФЛ и вратете се на час!

БЕИ со децении им служи на бегалската заедница во Хјустон. Нашите служби за образование се интегрални за да ги зајакнат и овозможат новите жители со англиски вештини за навигација во нивниот нов дом. Ние ги учиме нашите студенти да бидат сигурни и храбри, додека ги усовршуваат комуникациските вештини.

Во денешниот зафатен свет, немате секогаш време и можност да го достигнете во училницата. Затоа, училницата доаѓа до вас, со курсеви преку Интернет, специјално дизајнирани да обезбедат сопствени инструкции од удобноста на вашиот дом. Интеракција со вашите инструктори и соученици додека го подобрите вашето знаење и го проширувате репертоарот.

Преведете »