Англиски за специфични цели

Курсевите Англиски за специфични цели се фокусираат на вокабуларот и јазичните вештини потребни за ефективна комуникација. Фокусирајте се на специфичната јазична вештина што треба да ја подобрите - Граматика • Пишување • Говорење • Слушање • Читање. Научете го англискиот јазик што ви треба за вашата индустрија - медицински, нафта / гас, угостителство и многу повеќе! Достапни се групни и приватни часови.

Запишете се сега

Преведете »