Цени

Интензивна англиска програма

Утрото
$1,750 / Циклус
 • нивоа 9
 • Ф-1 квалификуван
 • Редовна програма
 • 7 недела циклуси

Интензивна англиска програма

попладне
$1,650 / Циклус
 • Без час во петок
 • Ф-1 квалификуван
 • Редовна програма
 • 7 недела циклуси

Секојдневен англиски

Совршен за учениците за вечер
$499 / Ниво
 • 8 Нивоа
 • Без час во петок
 • 6 недела циклуси
 • Програма со скратено работно време

Лекции од Шпанија

Класни часови
$399 / Ниво
 • 6 Нивоа
 • Вечер Распоред
 • Индијанци за шпански говорници
 • Интерактивни материјали

Курсеви за прилагодени

Приватен, полу-приватен и мини-група

Прашајте за нашите прилагодени курсеви со почеток од 28 $ / час! Нашите сопствени курсеви се одликуваат:

 • Ваш избор за распоред
 • Ваш избор на тема
 • Вашиот избор на локација
 • Резервирајте 20 часа или повеќе!

За повеќе информации за прилагодени курсеви, ве молиме разговарајте со еден од нашите советници или посетете не на Чет!

Преведете »