Hotешко лето… …ешки промоции !!!

Летните промоции се продолжени во БЕИ! Не пропуштајте ја вашата шанса да почеток вашето патување за учење Сега!

Часови на Интернет или на кампус.
Мал и безбеден кампус
Флексибилен распоред.
39 години извонредност !!!