Programi intensiv Anglisht

Mësoni gjuhën angleze në një mënyrë të strukturuar dhe efektive.

Në BEI, ne punojmë me ju për të zhvilluar aftësitë tuaja dhe për të përmirësuar urdhrin tuaj të gjuhës angleze, në mënyrë që të jeni më të suksesshëm në jetë. Studentët F-1 mirëpresin!

Anglisht e perditshme

Klasa të mbrëmjes për lehtësinë tuaj.

Përsosni aftësitë tuaja në anglisht dhe mësoni të komunikoni në mënyrë efektive dhe të qetë me vetëbesim. Temat dhe mësimet në anglisht në jetën reale për anglishten që ju nevojitet.

Mësime Spanjolle

Asnjëherë nuk është vonë për të mësuar spanjisht!

Bëhuni më i tregtueshëm në vendin e punës! Udhëtoni me më pak ankth kur mund të komunikoni me vendasit! Kurset tona janë krijuar për t'ju dhënë aftësi gjuhësore që në të vërtetë do t'i përdorni.

Këshillimin

Amerika me të vërtetë është vendi i mundësive, dhe në BEI, ne jemi në biznesin e bërjes së asaj mundësie.

Mëso më shumë

Bëni kërkesë për një I-20

A jeni i interesuar të aplikoni për vizë studentore? A doni të ndryshoni statusin tuaj në Shtetet e Bashkuara për të studiuar me kohë të plotë? A doni të transferoni rekordin tuaj të I-20 në BEI?

Mëso më shumë

Trajnime të korporatave

BEI ka ndihmuar organizata të ndryshme kulturore për më shumë se 38 vjet për të zhvilluar kompetencën globale të punonjësve të tyre.

Mëso më shumë

Kurse me porosi

A keni ndonjë nevojë specifike gjuhësore? Programet Speciale janë përshtatur dhe përshtatur vetëm për ju! Studioni një-për-një, me një mik, ose në grupe të vogla.

Mëso më shumë

Në BEI, ne jemi një bashkësi globale, që përfaqësojmë vende nga e gjithë bota për një përvojë të jashtëzakonshme mësimi, ndryshe nga çdo tjetër. Këtu, do të përfitoni nga programet e mësimit superiore me kurrikula gjithëpërfshirëse që do t'ju përgatisin plotësisht për jetën tuaj të re në Shtetet e Bashkuara.

Me partneritetet tona universitare, ju mund t’i kurseni vetes kohën dhe shpenzimet e provimit të TOEFL. Suksesi në programet tona gjuhësore do t'ju sjellë lehtësinë e regjistrimit kur studioni me një nga partnerët tanë të njohur kolegjial. Kaloni të gjitha ato orë studimi për provimin TOEFL dhe futuni direkt në klasë!

BEI ka shërbyer për komunitetin e refugjatëve të Houston për dekada. Shërbimet tona të Arsimit janë integrale për të fuqizuar dhe pajisur banorët e rinj me aftësi angleze për të lundruar në shtëpinë e tyre të re. Ne i mësojmë studentët tanë të jenë të sigurt dhe të guximshëm, ndërsa përsosin aftësitë e komunikimit.

Në botën e sotme të ngjeshur, jo gjithmonë keni kohën dhe aftësinë për ta bërë atë në klasë. Kjo është arsyeja pse klasa ju vjen, me kurse online, të krijuara posaçërisht për të siguruar udhëzime me porosi nga komoditeti i shtëpisë tuaj. Ndërveproni me instruktorët dhe shokët tuaj të klasës, ndërsa avanconi njohuritë tuaja dhe zgjeroni repertorin tuaj.

Përkthe »