Pse BEI?

Pse duhet të studioj në BEI?

Në BEI, ju do të përjetoni një botë ndryshe nga çdo tjetër.

 • Mësoni gjuhën angleze në një mënyrë të strukturuar dhe efektive.
  Gëzoni besimin e përtërirë ndërsa komunikoni të qetë dhe në mënyrë efektive.
 • Përfitoni nga udhëzimet bazuar në stilin tuaj specifik të të mësuarit.
  Ne sjellim një përvojë mësimore të personalizuar në klasë bazuar në personalitetin dhe temperamentin tuaj të saktë.
 • Vazhdoni arsimin tuaj në një universitet amerikan.
  Master për të gjitha kompetencat e kërkuara për të marrë pranimin në kolegje dhe universitete amerikane.
 • Hiqni provimin TOEFL me partnerët tanë të universitetit.
  Ne ofrojmë partneritete ekskluzive që lejojnë pranimin e drejtpërdrejtë pa provimin TOEFL.
 • Azhurnoni karrierën tuaj profesionale me aftësi të reja.
  Edhe nëse tashmë flisni anglisht, ju ende mund të përmirësoni aftësitë tuaja dhe të arrini kompetenca më të larta për sukses më të madh në punë dhe në jetën tuaj.

Diferenca BEI

 • Kampus i sigurt, i sigurt
 • Kultura mbështetëse e familjes
 • Madhësi të vogla, intime të klasës për udhëzime të personalizuara

BEI dallohet në sigurimin

 • Një ambient i vogël dhe i sigurt në kampus
 • 8 Nivelet e Klasave Angleze Intensive
 • Orë mësimi falas
 • Shërbimet e Studentëve
 • Zhvillimi Vital Personal dhe Kulturor
 • Llojet e temperaturës dhe personalitetit mjete mësimore
 • Mësim të përballueshëm
 • Përgatitja e TOEFL në dispozicion
 • Instruktorë të jashtëzakonshëm, të aftë në anglisht
 • Shëtitje argëtuese dhe aktivitete çdo cikël
 • Vendndodhja përfshin argëtim në të gjithë institutin

Pse të studiosh anglisht në Houston, të vlerësuar me një numër të qytetit në SH.B.A. nga Financat Personale të Kiplinger?

Houston është shtëpia e Qendrës Mjekësore në Teksas, më i madhi dhe një nga objektet më të suksesshme të kujdesit mjekësor dhe kërkimit në botë. Fjala e parë e thënë nga Hëna në 20 korrik 1969, ishte emri i këtij qyteti, kur Neil Armstrong raportoi, "Houston, Baza e Tranquility këtu. Shqiponja ka zbritur ”.

Porti i Houston është porti i dytë më i madh në Shtetet e Bashkuara në tonazh total dhe i pari në tregtinë e huaj me ujë.

Ndërsa Houston është njohur prej kohësh si kryeqyteti energjetik i botës, është energjia e popullsisë së saj të larmishme, klima e gjallë e biznesit dhe cilësia e jetës që e bëjnë atë unik. Shtë një qytet ndërkombëtar. Shtë një drejtues në arte, arsim dhe kujdes shëndetësor. Shtë një qytet që vazhdon të marrë më të mirën e së kaluarës së tij dhe të ndërtojë mbi të ardhmen. Houston, nuk ka vend më të mirë për të ndërtuar të ardhmen tuaj!

Programoni një vizitë sot

  Ju lutemi plotësoni formularin e vizitorëve të BEI për të planifikuar një vizitë.

  Ju lutemi zgjidhni së pari Kodin tuaj të Vendit

  Përkthe »