Shërbime mbështetëse

Si një i porsaardhur në Shtetet e Bashkuara, të mësuarit e anglishtes mund t'ju ndihmojë të lidheni me shtëpinë tuaj të re dhe komunitetin tuaj të ri. Qëllimi ynë në BEI është t'ju ndihmojmë të arrini ëndrrën tuaj Amerikane dhe të tejkaloni çdo pengesë duke ju dhënë një nga mjetet më të fuqishme - komunikimin. Ne ju mësojmë anglishten që ju nevojitet për komunitet dhe punë. Nëse ideja për të marrë një klasë në anglisht nuk duket realiste, merrni parasysh shërbimet mbështetëse që ne ofrojmë për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja.

Këshillimi akademik:

Gjetja e punës mund të jetë stresuese, veçanërisht kur jeni i ri në Amerikë. Këshilltari ynë Studentor është këtu për t'ju ndihmuar dhe ndihmuar t'ju plotësoni hapat për të përmbushur rrugën tuaj të karrierës. Ndonjëherë kjo nënkupton vazhdimin e karrierës tuaj për gjithë jetën këtu në SH.B.A. Herë të tjera, do të thotë të gjesh një qëllim të ri në karrierë. Shërbimet tona për Këshillimin e Karrierës mund të ndihmojnë në identifikimin e mundësive të trajnimit, rifillimin e shkrimit, klasa në gjuhën angleze, klasa të aftësive të punës, dhe më shumë!

Këshillimi për karrierë:

Gjetja e punës mund të jetë stresuese, veçanërisht kur jeni i ri në Amerikë. Këshilltari ynë Studentor është këtu për t'ju ndihmuar dhe ndihmuar t'ju plotësoni hapat për të përmbushur rrugën tuaj të karrierës. Ndonjëherë kjo nënkupton vazhdimin e karrierës tuaj për gjithë jetën këtu në SH.B.A. Herë të tjera, do të thotë të gjesh një qëllim të ri në karrierë. Shërbimet tona për Këshillimin e Karrierës mund të ndihmojnë në identifikimin e mundësive të trajnimit, rifillimin e shkrimit, klasa në gjuhën angleze, klasa të aftësive të punës, dhe më shumë!

Shërbime shtesë

BEI ofron kujdesin e fëmijëve gjatë orës së mësimit, në mënyrë që mami dhe babi të mund të vazhdojnë të mësojnë anglisht ndërsa fëmijët kujdesen.

BEI mund të jetë ofruesi juaj i gjuhës, por a e dini se ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni burime të tjera në komunitet? Si student në BEI, ju jeni pjesë e një rrjeti më të madh të mbështetjes. Mos hezitoni të na bëni ndonjë pyetje. Ne mund t'ju referohemi tek ofruesit e tjerë të Shërbimit të Refugjatëve për ndihmë punësimi, nevoja strehimi, përgatitje GED, etj. Ne kemi zhvilluar edhe vite të rrjeteve të komunitetit. Sigurohuni që të takoheni me Këshilltarin Studentor të BEI për të mësuar më shumë.

Ne të gjithë jemi mësues të gjuhës dhe e dimë se si ndihet të jesh nxënës fillestar. Në raste kur ka nevojë, stafi dhe fakulteti ynë i larmishëm mund t'ju ndihmojë në gjuhën tuaj amtare. Kemi mbështetje gjuhësore në arabisht, kinezisht, persisht, frëngjisht, indisht, gjermanisht, guxharisht, japonisht, kazakisht, kinezisht, kirundi, koreane, kurde, portugeze, panamezisht, rumanisht, rusisht, serbo-kroatisht, pasusisht, spanjisht, suedisht, taglandisht , Turqisht, Urdu, Vietnamisht dhe Jorubisht.

Kur zhvendoseni në një qytet të ri, ndonjëherë ju duhet një kohë për të mësuar rrugët dhe për t'u marrë me eksplorim të qetë. Për shkak të kësaj, ne ofrojmë shumicën e klasave tona pranë shtëpisë tuaj, në një vend ku mund të ecni lehtë. Nëse jeni të kënaqur me transportin publik, mund të jeni në gjendje të merrni një klasë në kampusin tonë. Shenjat e autobusëve janë në dispozicion për studentët që të vijnë në BEI, sipas nevojës.

Aplikoni për nënshtetësi amerikane?

BEI ndihmon në referimin e klientëve të kualifikuar për kurse të përgatitjes së Qytetarisë së Sh.B.A. përmes CCT Houston.

Klasat janë për nxënësit e gjuhës angleze dhe përqendrohen në përgatitjen e studentëve për intervistën e Natyralizimit, provimin e Qytetarisë / Historisë në Angli dhe Sh.B.A. Praktikoni intervistën, testin dhe mësoni anglishten e nevojshme për të qenë e suksesshme. Përfundimtarët e suksesshëm fitojnë gjithashtu qasje në ndihmë juridike dhe përfaqësim për procesin e tyre të natyralizimit nga Bamirësi Katolike.

Kontaktoni cynthia@ccthouston.org

Kërkoni më shumë informacion mbi Kursin e Paradhënies së Qytetarisë

  Vullnetare me ne!

  Fusha e mësimit të gjuhës angleze është një fushë me të vërtetë globale me mundësi për të punuar me kultura të ndryshme në shtëpi ose për të udhëtuar në botë duke mësuar dhe takuar njerëz të rinj. Pavarësisht nëse jeni të interesuar të mësoni në shtëpi ose të udhëtoni jashtë vendit, BEI mund t'ju ndihmojë për trajnime të nevojshme për t'u bërë një mësues profesionist i gjuhës angleze.

  Programi ynë i Trajnimit të Mësuesve Vullnetarë është krijuar për të ndihmuar kandidatët të bëhen mësues të suksesshëm të Gjuhës Angleze duke siguruar:

  • Këshilla dhe teknika themelore për një Udhëzim efektiv të Gjuhës Angleze.
  • Metodologjitë e mësimdhënies për të angazhuar studentë të të gjitha moshave dhe niveleve.
  • Menaxhimi i klasës dhe strategjitë e planifikimit të mësimit për nivele të ndryshme.
  • Praktikat më të fundit në Trendet EL, Mësimi i Përzier dhe strategjitë komunikuese.
  • Përvojë praktike pune për mësuesit e rinj të EL të interesuar për mësimdhënie brenda dhe jashtë vendit.

  Prandaj, nëse po vlerësoni një karrierë në arsimin e gjuhës angleze, duhet të plotësoni praktikën tuaj, ose thjesht doni të udhëtoni dhe punoni nëpër botë, kontaktoni BEI për të filluar karrierën tuaj EL.

  Vullnetare Sot!

  Përkthe »