Verë e nxehtë Prom Promovime të nxehta !!!

Promovimet verore janë zgjeruar në BEI! Mos e humbisni shansin tuaj për fillim udhëtimin tuaj mësimor tani!

Klasa në internet ose në kampus.
Kampus i Vogël dhe i Sigurt
Orar fleksibël.
39 vjet Ekselencë !!!