Program Inggris intensif

Diajar basa Inggris nganggo cara terstruktur sareng efektif.

Di BEI, urang damel sareng anjeun pikeun ngamekarkeun kamampuan anjeun sareng ningkatkeun paréntah basa Inggris anjeun supaya anjeun tiasa langkung suksés dina kahirupan. Murid F-1 sawangsulna!

Sapopoé Basa Sunda

Kelas soré pikeun genah anjeun.

Nyempurnikeun kaahlian Inggris anjeun sareng diajar komunikasi sareng efektif sareng raoseun. Real-hirup topik Inggris sareng pelajaran pikeun Inggris anu anjeun butuh.

Palajaran Spanyol

Éta henteu telat pikeun diajar Spanyol!

Janten langkung tiasa dipasarkeun dina gaw! Perjalanan sareng kirang hariwang iraha anjeun tiasa komunikasi sareng warga setempat! Kursus kami dirancang pikeun masihan anjeun kamampuan basa anu saleresna bakal Anjeun pake.

Saran

Amérika leres-leres mangrupikeun tanah kasempetan, sareng di BEI, urang dina bisnis nyieun kasempetan éta.

Diajar deui

Panawaran kanggo I-20

Naha anjeun resep ngalamar visa mahasiswa? Naha anjeun hoyong ngarobih status anjeun di Amérika Serikat pikeun diajar full-time? Naha anjeun badé mindahkeun catetan I-20 anjeun ka BEI?

Diajar deui

Pelatihan Tarumanal

BEI parantos ngabantosan organisasi budaya anu beragam langkung ti 38 taun pikeun ngembangkeun kompeténsi global karyawan.

Diajar deui

Adat Kursus

Naha anjeun ngagaduhan kabutuhan basa khusus? Program Khusus didaptarkeun sareng didaptarkeun khusus pikeun anjeun! Diajar dina hiji-ka-hiji, sareng rerencangan, atanapi dina kelompok alit.

Diajar deui

Di BEI, kami mangrupikeun komunitas global, ngalambangkeun nagara-nagara ti sakumna dunya pikeun pangalaman diajar anu luar biasa teu sami sareng anu sanés. Di dieu, anjeun bakal nguntungkeun tina program pembelajaran anu unggul sareng kurikulum komprehensif anu bakal nyiapkeun sadaya anjeun pikeun kahirupan anyar di Amérika Serikat.

Kalayan mitra kerjasama Universitas urang, anjeun tiasa ngahemat diri waktos sareng biaya ujian TOEFL. Suksés dina program bahasa kami bakal kéngingkeun anjeun betah pendaptaran nalika anjeun diajar kalayan salah sahiji mitra kuliah anu terkenal. Langsung sadayana jam-jam diajar pikeun ujian TOEFL sareng langsung ka kelas!

BEI parantos ngajantenkeun komunitas pangungsi di Houston sababaraha taun. Ladenan Pendidikan kami integral pikeun nguatkeun sareng ngabéréskeun warga énggal kalayan kaahlian basa Inggris pikeun nganapigasi bumi anyar. Kami ngajar murid janten yakin sareng gagah bari nyampurnakeun keterampilan komunikasi.

Di dunya anu sibuk ayeuna, anjeun henteu salawasna gaduh waktos sareng kamampuan ngadamel ka kelas. Kusabab éta kelas datang ka anjeun, kalayan kursus online khusus dirarancang pikeun masihan instruksi khusus ti kanyamanan bumi anjeun. Berinteraksi sareng instruktur anjeun sareng sakelas bari ningkatkeunkeun pangaweruh anjeun sareng ngembangkeun répertoire anjeun.

Tarjamahkeun »