Kunaon BEI?

Naha Naha Abdi Tepang di BEI?

Di BEI, anjeun bakal ngalaman dunya anu teu sami sareng anu sanés.

  • Diajar basa Inggris nganggo cara terstruktur sareng efektif.
    Ngarasakeun kayakinan anu anyar deui bari komunikasi sacara hadé sareng efektif.
  • Manfaat tina instruksi dumasar kana gaya belajar khusus anjeun.
    Kami mawa pangalaman belajar anu ngarumuskeun kana kelas anu dumasar kana kapribadian sareng perilaku anjeun persis.
  • Nuluykeun atikan anjeun di hiji universitas Amérika.
    Master sadaya kompetensi anu dibutuhkeun pikeun meunangkeun pangakuan kana akademi sareng paguron Amérika.
  • Langsung ujian TOEFL sareng Mitra Universitas urang.
    Kami nawiskeun perkongsian ekslusif anu ngamungkinkeun pangakuan langsung tanpa ujian TOEFL.
  • Ningkatkeun karir profésional anjeun kalayan kaahlian anyar.
    Sanaos anjeun parantos nyarios basa Inggris, anjeun masih tiasa ningkatkeun kaahlian anjeun sareng ngahontal kamampuan anu langkung ageung pikeun kasuksésan langkung ageung di damel sareng dina kahirupan anjeun.

Bédana BEI

  • Aman, kampus aman
  • Budaya kulawarga anu ngadukung
  • Ukuran kelas anu leutik, intim kanggo instruksi pribadi

BEI ngabédakeun nyalira dina masihan

  • Setélan kampus alit sareng aman
  • 8 Tingkat Kelas Inggris Inténsif
  • Kelas Tutorial Gratis
  • Layanan siswa
  • Pangwangunan Pribadi jeung Budaya Pangwangunan
  • Jenis pembelajaran sareng Perangkat Diri sareng Pribadi
  • SPA anu mampu
  • Persiapan TOEFL Sadia
  • Luar Biasa, instruksional pinter Inggris
  • Perjalanan sareng kagiatan unggal siklus
  • Lokasi kalebet hiburan sadayana di sabudeureun institut

Naha diajar Basa Inggris di Houston, dipeunteun angka 1 kota di Amérika Serikat ku Kiplinger Kauangan Keuangan?

Houston éta tempat kéngingkeun ka Texas Medical Center, anu panggedéna sareng salah sahiji perawatan médis anu suksés sareng fasilitas riset di dunya. Kecap anu munggaran diucapkeun ti bulan Juli 20, 1969, mangrupikeun nami kota ieu, nalika Neil Armstrong ngalaporkeun, "Houston, Tranquility Base di dieu. Garuda parantos darat. ”

Plabuhan of Houston mangrupikeun palabuan kadua anu panglegana di Amérika Serikat dina total tanaga sareng anu munggaran dina dagang cai asing.

Nalika Houston parantos lami diakui salaku ibukota énergi di dunya, éta mangrupikeun énergi tina populasi beragamna, iklim bisnis séhat sareng kualitas kahirupan anu ngajadikeun unik. Éta mangrupikeun kota internasional. Éta pimpinan dina kasenian, pendidikan sareng kasehatan. Éta mangrupikeun kota anu terus nyandak anu saé pikeun ngabina masa depan. Houston, henteu aya tempat anu langkung saé pikeun ngawangun masa depan anjeun!

Jadwalkeun Didatangan ayeuna

    Punten ngalengkepan bentuk sémah BEI pikeun ngajadwalkeun kunjungan.

    Mangga Pilih Kode Nagara anjeun mimiti

    Tarjamahkeun »