Ngeunaan Jurusan RSS BEI sacara

 

  • Kelas Henteu Biaya Pikeun Siswa anu Layak
  • Bantuan Basa (Spanyol, Arab, Prancis, Farsi, Pashto, Swahili, Turki)
  • Naséhat Karir
  • Naséhat Akademis
  • Layanan Rojongan Sadia
  • Pitulung Rujukan pikeun Mitra kami

wilujeung sumping

Involvement Komunitas Deui

Institut Pendidikan Bilingual (BEI) parantos ngalayanan mahasiswa pangungsi sareng imigran salami 40 taun. Salila tilu puluh taun ka tukang, BEI geus nyadiakeun kelas ESL ka rébuan imigran anyar, pangungsi, asylees, korban trafficking, sarta datang ti luar nagari anu ngagambarkeun sakabéh tingkat sosial, atikan, étnis, jeung ékonomi. BEI nyadiakeun pangajaran kualitas ka siswa urang, motivating aranjeunna pikeun ngahontal dina akademisi, bisnis, jeung di komunitas global jeung lokal. Prestasi di daérah ieu nguatkeun murid urang dina diajar basa sareng ngamungkinkeun aranjeunna nunjukkeun kamajuan dina kamampuan basana. BEI gaduh pangalaman dina ngajar basa Inggris dina sagala rupa kamampuan: Literasi Dasar, ESL, Program Inggris Intensif, Kesiapan Pakasaban, sareng ESL Tempat Gawé kalebet tapi henteu dugi ka kaamanan sareng kursus-kursus nyarios sareng kosakata anu aya hubunganana sareng padamelan. Kelas anu aya hubunganana sareng padamelan urang parantos damel sareng seueur jinis industri anu béda: jasa dahareun, réstoran, sareng hotél, manufaktur, sareng insulasi pemanasan sareng penyejukan. BEI mangrupikeun bagian tina Konsorsium Pangungsi Houston panyadia jasa pangungsi anu parantos damel babarengan salami 15 taun ka pengker. Konsorsium mitra agénsi ngabagi dana Nagara sapertos RSS, TAG, sareng TAD dina usaha nyayogikeun jasa anu langkung éfisién sareng holistik pikeun pangungsi anu ditempatkeun di Houston. Salila 10 taun katukang, BEI parantos janten kontraktor utama pikeun sadaya Program Layanan Pendidikan RSS sareng gaduh pangalaman éksténsif dina palatihan, konsultasi, sareng ngawaskeun patuh programmatic sareng fiskal pikeun mastikeun hasil suksés tina program mitra.

Taun 1988, BEI mangrupikeun salah sahiji ti saeutik sakola swasta di Texas anu otorisasi ku Imigrasi AS sareng Layanan Naturalisasi pikeun ngajarkeun basa Inggris sareng Sivik ka para imigran anu nembé dilegalkeun anu nampi pangampunan di daérah Houston. Dina 1991, BEI janten subkontraktor konsorsium sareng Houston Community College System nyayogikeun ESL (tingkat 1, 2 & 3) dibiayaan ku National Literacy Act (NLA) 1991, PL 102-73. Dina 1992, BEI dileler hibah teureuh ku Kampanye Gubernur ngalawan Diskriminasi Pakasaban, anu BEI nampi pangakuan luar biasa ti Gubernur pikeun jasa anu disayogikeun. Ti 1995 nepi ka 1997, BEI nyadiakeun siswa, lolobana saha pangungsi, Bilingual Administrasi Kantor Pelatihan. Program éta dibiayaan ku JTPA Title II-A, II-C/ Houston Works. Dina 1996, BEI nampi hibah pikeun Texas Citizenship Initiative (Citizenship Outreach) ti TDHS, Kantor Imigrasi sareng Urusan Pangungsi. BEI parantos ngalayanan kabutuhan pendidikan populasi pangungsi di Harris County ti saprak 1991, ngalangkungan hibah RSS, TAG, sareng TAD ti TDHS, ayeuna katelah HHSC.

Gordana Arnautovic
Diréktur pelaksana

Taros Kami

    Mitra urang

    Tarjamahkeun »