Ngeunaan Jurusan RSS BEI sacara

 

  • Kelas Henteu Biaya Pikeun Siswa anu Layak
  • Bantuan Basa (Spanyol, Arab, Prancis, Farsi, Pashto, Swahili, Turki)
  • Naséhat Karir
  • Naséhat Akademis
  • Layanan Rojongan Sadia
  • Pitulung Rujukan pikeun Mitra kami

wilujeung sumping

Involvement Komunitas Deui

Institut Pendidikan dwibahasa (BEI) parantos ngaladosan mahasiswa pangungsi sareng imigran pikeun langkung ti 33 taun. Salila tilu puluh taun ka pengker, BEI parantos nyayogikeun kelas ESL ka rébuan imigran énggal, pangungsi, asyle, korban perdagangan, sareng sémah ti luar negeri anu ngawakilan tingkat sosial, pendidikan, etnis sareng ékonomi. BEI nyayogikeun pangajaran anu kualitas pikeun murid urang, ngamotivasi aranjeunna pikeun ngahontal di akademik, bisnis, sareng di komunitas global sareng lokal. Prestasi dina daérah ieu nguatkeun murid urang dina diajar basa sareng ngaktifkeun aranjeunna nunjukkeun kamajuan dina kamampuan basa. BEI gaduh pangalaman dina ngajar basa Inggris dina sagala rupa kamampuan: Dasar Kasusastraan, ESL, Program Bahasa Intensif, Kesiapan Padamelan, sareng Tempat Kerja ESL kalebet henteu kawates pikeun kasalametan sareng padamelan anu aya hubunganana sareng kosa kata kerja. Kelas anu patali padamelan urang damel sareng seueur jinis industri: jasa dahareun, réstoran, sareng hotel, manufaktur, sareng pemanasan sareng insulasi pendinginan. BEI mangrupikeun bagian tina perumahan Konsortium pangunjung Houston ti panyadia jasa pangungsian anu parantos damel di kerjasama 15 taun ka pengker. Konsorsium pasangan pasangan nyaéta ngabiayaan dana Propinsi sapertos RSS, TAG, sareng TAD dina usaha pikeun nyayogikeun jasa anu langkung efisien sareng holistik pikeun pangungsi anu dicicingan di Houston. Salila 10 taun katukang, BEI parantos kontraktor utami pikeun Program Program Pendidikan RSS sareng gaduh pangalaman éksténsif dina pelatihan, konsultasi, sareng ngawaskeun programmatic sareng fiskal pikeun mastikeun hasil anu suksés tina program partnering.

Dina 1988, BEI mangrupikeun salah sahiji ti saeutik sakola swasta di Texas anu diidinan ku Imigrasi sareng Layanan Naturalisasi AS pikeun ngajar basa Inggris sareng Civics ka imigran anu nembé dilegalkeun anu nampi amnésti di daérah Houston. Dina 1991, BEI janten subkontraktor konsorsium sareng Sistem Komunitas Komunitas Houston nyayogikeun ESL (tingkat 1, 2 & 3) anu dibiayaan ku National Literacy Act (NLA) tina 1991, PL 102-73. Dina 1992, BEI dilélér hibah jangkauan ku Kampanye Gubernur ngalawan Diskriminasi Pakasaban, anu BEI nampi pangakuan anu luar biasa ti Gubernur pikeun jasa anu disayogikeun. Ti taun 1995 dugi ka 1997, BEI nyayogikeun murid, anu seuseueurna pangungsi, Pelatihan Administrasi Kantor Bilingual. Program ieu dibiayaan ku JTPA Judul II-A, II-C / Houston Works. Dina 1996, BEI nampi hibah pikeun Texas Citizenship Initiative (Kewarganegaraan Teureuh) ti TDHS, Kantor Imigrasi sareng Pengungsi. BEI parantos ngaladénan kabutuhan pendidikan populasi pangungsian di Harris County ti saprak 1991, ngalangkungan RSS, TAG, sareng TAD hibah ti TDHS, ayeuna katelah HHSC.

Gordana Arnautovic
Diréktur pelaksana

Taros Kami

    Mangga Pilih Kode Nagara anjeun mimiti

    Mitra urang

    Tarjamahkeun »