kursus

Kursus Latihan Basa Inggris

Inggris salaku Basa Kadua

Kelas ESL fokus kana keterampilan basa. Kelas kami ngajarkeun inti kaahlian basa pikeun nyarios, ngaregepkeun, maca sareng nyerat. Kami ngagaduhan kelas Inggris pikeun sadaya tingkatan ti pra-pamula dugi ka maju.

Kursus ieu dirarancang pikeun para pamiarsa nganggo saeutik atanapi henteu aya basa Inggris. Murid bakal diajar abjad, pangenalan jumlah, kecap paningalian, sareng foném.

Pikeun siswa anu ngagaduhan jadwal anu henteu teratur atanapi anu cicing di tempat anu jauh, BEI ngagaduhan kelas mandiri online pikeun siswa diajar basa Inggris dimana waé sareng iraha waé. Kelas anu disayogikeun ngalangkungan gawé bareng jeung Burlington Inggris.

Kelas basa Inggris diajar kalayan metode Hybrid nawiskeun instruksi dina kelas online sareng nyanghareupan. Kursus ieu saé pikeun siswa anu resep kana pangajaran sareng paced diri sareng prakték sareng sasama mahasiswa.

Kursus ieu sampurna pikeun kelompok leutik anu gaduh tujuan diajar basa anu sami sareng kedah ngerjakeun tujuan basa khusus.

BEI nawiskeun instruksi pribadi kanggo murid kalayan kamampuan kawates anu matak hésé pikeun ilubiung dina kelas kelompok. Kamampuan terbatas tiasa kalebet, tapi henteu dugi ka visi low, gangguan dédéngéan, sareng masalah mobilitas.

Geura sumping!

Bahasa Inggris Pikeun Tujuan Tujuan Khusus

Kaahlian Hirup Basa Sunda

Kursus-kursus ieu ngenalkeun pangungsian anu nembe sumping kana fungsi masarakat Amérika. Murid bakal kenal sareng séktor anu beda dina komunitas lokal urang sareng Inggris anu diperyogikeun pikeun suksés. Téma kursus anu populér di antarana Keuangan Kasusastraan, Kasusastraan Kaséhatan, sareng Ngartos kana Sistem Pendidikan AS.

Kursus-kursus ieu nyayogikeun kaahlian basa Inggris pikeun industri padamelan spesifik. Siswa di kursus-kursus ieu tiasa ngagaduhan pangalaman anu saacan dina widang atanapi meureun museurkeun ngalebetkeun padamelan éta. Téma kursus anu populer di antarana Medical English, English for Information Technology, sareng Inggris pikeun Profesional Administrasi.

Kursus ieu ngaropéa pikeun dunungan anu gaduh populasi pangungsi penting anu padamelan. Kelas sering aya di tempat gaw sareng ngahijikeun kamampuan dasar basa Inggris dina kaédah sareng ungkapan industri anu aya hubunganana.

Kabutuhan khusus komunitas pangungsi Houston tiasa nunjukkeun yén kelas Inggris pikeun tujuan khusus diperyogikeun pikeun ngamajukeun kayakinan sareng kaseueuran di daérah sapertos Paguneman, Nulis, jsb.

Tarjamahkeun »