Layanan Dukungan

Salaku pendatang ka Amérika Serikat, diajar basa Inggris tiasa ngabantosan nyambungkeun anjeun ka bumi énggal sareng komunitas énggal. Tujuan kami di BEI nyaéta ngabantosan anjeun ngahontal Impian Amérika anjeun sareng ngatasi sagala halangan ku masihan anjeun salah sahiji alat anu paling kuat - komunikasi. Kami ngajarkeun anjeun basa Inggris anu anjeun peryogikeun pikeun padamelan sareng padamelan. Upami pamanggih nyandak kelas Inggris henteu sigana realistis, pertimbangkeun jasa dukungan anu kami bikeun pikeun mantuan anjeun ngahontal tujuan.

Naséhat Akademis:

Milarian padamelan tiasa janten stres, utamina nalika anjeun énggal ka Amérika. Panaséhat Siswa kami di dieu pikeun ngabantosan sareng ngabéréskeun léngkah-léngkah pikeun ngalaksanakeun jalur karir anjeun. Kadang ieu hartosna neraskeun karir karir panjang anjeun di dieu di AS. Waktos séjén, éta hartosna milarian tujuan karir anyar. Ladenan Naséhat Karir urang tiasa ngabantosan pikeun ngaidentipikasi kasempetan latihan, neruskeun tulisan, kelas basa Inggris, kelas kaahlian padamelan, sareng seueur deui!

Naséhat Karir:

Milarian padamelan tiasa janten stres, utamina nalika anjeun énggal ka Amérika. Panaséhat Siswa kami di dieu pikeun ngabantosan sareng ngabéréskeun léngkah-léngkah pikeun ngalaksanakeun jalur karir anjeun. Kadang ieu hartosna neraskeun karir karir panjang anjeun di dieu di AS. Waktos séjén, éta hartosna milarian tujuan karir anyar. Ladenan Naséhat Karir urang tiasa ngabantosan pikeun ngaidentipikasi kasempetan latihan, neruskeun tulisan, kelas basa Inggris, kelas kaahlian padamelan, sareng seueur deui!

Jasa Tambihkeun-On

BEI nawiskeun asuhan dina waktos kelas, ku kituna Ibu sareng Paja teras tiasa diajar basa Inggris bari murangkalih diurus.

BEI bisa janten panyadia basa anjeun, tapi naha anjeun terang yén urang tiasa ngabantosan anjeun naroskeun sumber daya sanés di komunitas? Salaku mahasiswa di BEI, anjeun mangrupikeun bagian tina dukungan anu langkung ageung. Tong ragu pikeun nanyakeun urang. Kami tiasa ngarujuk anjeun ka panyadia jasa Refugee anu sanés pikeun dukungan padamelan, kabutuhan perumahan, persiapan GED, sareng sajabana. Kami ogé ngembangkeun taun jaringan komunitas. Pastikeun pendak sareng panasehat Siswa Siswa BEI pikeun leuwih jéntré.

Kami sadayana diajar basa sareng kami terang naon parasaan na janten pamula diajar. Dina waktos-waktos anu diperyogikeun, staf sareng fakultas urang tiasa ngabantosan anjeun dina basa pituin. Kami gaduh dukungan basa dina basa Arab, Cina, Farsi, Perancis, Hindi, Jerman, Gujarati, Jepang, Kazakh, Kinyarwanda, Kirundi, Korea, Kurdi, Portugis, Punjabi, Romania, Rusia, Serbo-Kroasia, Pashto, Spanyol, Swahili, Tagalog , Turki, Urdu, Vietnam, sareng Yoruba.

Nalika anjeun ngalih ka kota énggal, sakapeung butuh lami kanggo diajar jalan-jalan sareng janten panjajah nyaman. Kusabab ieu, urang nawiskeun lolobana kelas urang caket bumi anjeun, di lokasi anu gampang jalan. Upami anjeun teu damang sareng angkutan umum, anjeun tiasa nyandak kelas di kampus kami. Token beus sayogi kanggo mahasiswa dugi ka BEI, upami diperyogikeun.

Ngalamar Kewarganegaraan AS?

BEI ngabantuan nunjuk klien anu layak pikeun kursus prep Kewarganegaraan Amérika Serikat ngalangkungan CCT Houston.

Kelas kanggo murangkalih Inggris sareng fokus kana nyiapkeun murid pikeun wawancara Naturalisasi, Ujian Inggris sareng Ujian Civics / Sejarah. Prakték wawancara, uji coba, sareng diajar basa Inggris diperyogikeun pikeun suksés. Panungtun anu suksés ogé ngagaduhan aksés kana bantosan légal sareng répréséntasi pikeun prosés naturalisasi ti Amal Katolik.

Hubungan cynthia@ccthouston.org

Nyuhunkeun langkung seueur inpo ngeunaan Kursus Kewarganegaraan Kursus

Sukarelawan sareng urang!

Bidang Pembelajaran Bahasa Inggris mangrupikeun widang global anu saé pisan sareng kasempetan pikeun damel sareng budaya anu rupa-rupa di bumi atanapi ngarambat dunya ngajar sareng rapat jalma anyar. Naha anjeun resep ngajar di bumi atanapi ngarambat di mancanagara, BEI tiasa ngabantosan anjeun latihan anu diperyogikeun pikeun janten Guru Basa Inggris profésional.

Program Pelatihan Guru Sukarelawan urang dirancang pikeun ngabantosan calon janten guru Basa Inggris anu suksés ku cara nyayogikeun:

  • Tip dasar sareng téhnik pikeun Parentah Basa Inggris anu épéktip.
  • Métodologi ngajar pikeun ngiringan siswa tina sagala umur sareng tingkat.
  • Manajemén kelas sareng strategi pengajaran pelajaran pikeun tingkat anu béda.
  • Prakték panganyarna dina EL Trends, Blé Learning, sareng Strategic Communicative.
  • Pangalaman karya praktis pikeun guru EL anyar anu resep diajarkeun di bumi sareng di luar negeri.

Janten upami anjeun mikirkeun karir di pendidikan Basa Inggris, kedah ngalengkepan prakték anjeun, atanapi ngan ukur badé ngarambat sareng nyambut damel di sakumna dunya, hubungi BEI pikeun ngamimitian karir EL anjeun.

Sukarelawan Dinten!

Tarjamahkeun »