Adat Kursus

Kursus khusus mangrupikeun pelajaran anu dirancang khusus pikeun anjeun sareng kabutuhan basa anjeun. Sugan anjeun gaduh presentasi ageung atanapi anjeun bajoang pikeun paham idiom Amérika. Fokus kana kaparigelan basa khusus - Speaking, Writing, Vocabulary, Grammar sareng seueur deui! Konsultasi sareng tim Kurikulum kami sayogi pikeun ngabantosan kakuatan sareng bidang anjeun pikeun ningkatkeun.

Kami nawiskeun:

  • Kelas wasta mangrupikeun pelajaran individu sareng hiji murid sareng hiji guru.
  • Instruksi Semi-Swasta ngaropéa pikeun nyocogkeun kabutuhan 2 pamiarsa.
  • Pangajaran kelompok mini ngarumuskeun pikeun kaperluan 3 - 5 peserta.
  • Pangajaran kelompok

Enroll Ayeuna

Fitur Program

  • Program pembelajaran pribadi kaasup evaluasi pre-course, wawancara orientasi, rekomendasi kurikulum anu rinci, sareng penilaian individu
  • Pelajaran anu ngaropea anu masihan anjeun prakték intensip dina topik-topik basa anu paling penting pikeun anjeun, contona: komunikasi bisnis, pangerténkeun ngaregepkeun, persiapan TOEFL, tulisan, atanapi kosa kata Inggris, grammar, sareng cara ngucapkeunkeun.
  • Guru anu berpengalaman, komitmen sareng ramah
  • Cocog kanggo sadaya Level
  • 20 Jam Kursus minimum
  • Lokasi anu fleksibel:
  • Location kami
  • Lokasi pilihan anjeun

Ngadaptar pikeun Kursus Adat Dinten!

Naon waé anu peryogi - BEI tiasa ngabantosan! Palajaran anu dipersonalisasi pikeun nyocogkeun kamampuan basa tina peserta didik.

ngadaptar
Tarjamahkeun »