Basa Inggris pikeun Tujuan spésifik

Kursus bahasa Inggris pikeun Tujuan Husus fokus kana kosa kata sareng katerampilan basa anu diperyogikeun pikeun komunikasi anu épéktip. Fokus kana kaparigelan basa khusus anu anjeun kedah tingkatkeun - Tata Bahasa • Nulis • Nyarios • Ngadangukeun • Maca. Diajar basa Inggris anu anjeun peryogikeun pikeun industri anjeun - Médis, Minyak / Gas, Perhotelan, sareng seueur deui! Pelajaran kelompok sareng Wasta sayogi.

Enroll Ayeuna

Tarjamahkeun »